ایمپلنت دندان در اهواز یک راه حل دائمی برای جایگزینی دندان های از دست رفته است. دندان از دو بخش ریشه و تاج تشکیل شده است. ایمپلنت بخش ریشه را با وسیله فلزی کوچکی که در استخوان فک پیچ می شود ایجاد می کند و سپس یک بخش سرامیکی به فلز متصل می شود تا تاج دندان ایجاد شود.
ایمپلنتها برای افرادی که بهداشت دهان و دندان خود را رعایت می کنند یک درمان ایده آل هستند و می توانند تا 20 سال به بیمار به عنوان یک دندان خدمات دهند اما اگر بهداشت دهان و دندان رعایت نشود ، همان طور که دندان های طبیعی خراب و پوسیده می شوند ایمپلنت ها نیز خراب و دچار مشکل می شوند و ممکن است فرد لقی ایمپلنت ، درد و عفونت را تجربه کند.
فرایند ایمپلنت دندان چگونه است ؟
ایمپلنت دندان در اهواز به صورت مرحلهای در طی چند ماه و معمولاً تحت بیحسی موضعی انجام میشود.
ابتدا سوراخی در استخوان فک ایجاد می شود و ایمپلنت داخل استخوان قرار می گیرد. تا بخش ریشه ایجاد شود. سپس بعد از دو تا سه ماه که استخوان به صورت کامل به ایمپلنت متصل شد تاج دندان های جایگزین روی ایمپلنت قرار می گیرند.
اگر در مورد قیمت ایمپلنت دندان در اهواز سوالی دارید لطفا با ما در تماس باشید. ما قادر خواهیم بود راهنمایی های لازم را انجام دهیم.
همچنین اگر ایمپلنت دندان کاری است که می خواهید انجامش دهید یا می خواهید سایر نگرانی های خود را با ما در میان بگذارید همین امروز یک زمان معاینه رزرو کنید. ما گزینه های کامل درمان های جایگزین ایمپلنت را از جمله پروتز های متحرک ، روکش ها و بریج ها را بررسی می کنیم تا بتوانیم بهترین مشاوره را به شما بدهیم.
چه کسی کاندیدی مناسب برای ایمپلنت دندان در اهواز است؟
افراد معمولاً پس از کشیدن دندان به دلیل عفونت یا پوسیدگی، ایمپلنت را انتخاب می کنند. اگر دندان شما قبلا عصب کشی شده است و مجددا الان درد دارید به احتمال زیاد کشیدن دندان و جایگزینی آن با ایمپلنت می تواند موثرتر از تلاش برای نجات آن باشد.
شما یک کاندید ایده آل برای ایمپلنت دندان هستید اگر:
• شما به طور کلی بهداشت دهان و دندان را رعایت می کنید.
• لثه های سالم و ساختار استخوانی کافی در فک پایین برای حمایت از ایمپلنت دارید.
شما کاندیدای خوبی نیستید اگر:
• سیگاری شدید هستید
• از بیماری قلبی کنترل نشده رنج می برید.
• شما تحت پرتودرمانی یا شیمی درمانی قرار گرفته اید.
• شما بیماری های خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید یا دیابت دارید که می تواند از فرآیندی که طی آن ایمپلنت با استخوان فک جوش می خورد جلوگیری کند و می تواند باعث شکست ایمپلنت دندان شود.
• اگر شما داروهای افسردگی مصرف می کنید زیرا نشان داده شده است که این داروها رشد استخوان را کاهش داده و منجر به شکست ایمپلنت دندانی می شود .
ایمپلنت دندان در لبخند پارسی اهواز به صورت دیجیتالی و کامپیوتری طراحی و اجرا می شود تا مطمئن باشیم که ایمپلنت در جایی قرار می گیرد که استخوان فک کافی برای حمایت از ایمپلنت وجود دارد. اگر در طی فرآیند طراحی ایمپلنت دیجیتال مشخص شود که استخوان کافی جهت حمایت از ایمپلنت وجود ندارد ما ممکن است از جراحی پیوند استخوان استفاده کنیم. پس از این جراحی طی سه الی چهار ماه زمان شرایط ایده آل برای کاشت ایمپلنت فراهم می شود بنابراین صبور باشید.
چه مدت بعد از کشیدن دندان می توان ایمپلنت دندان را انجام داد؟
ایمپلنت باید حداکثر چهار تا شش ماه پس از کشیدن دندان گذاشته شود. پس از شش ماه، استخوان ممکن است شروع به از دست دادن تراکم کند و اصطلاحا دچار تحلیل استخوان شوید.
کاشت ایمپلنت در طی این شش ماه می تواند به شما کمک کند که از هزینه پیوند استخوان جلوگیری کنید.
چه مدت طول می کشد تا ایمپلنت دندان انجام شود؟
کل پروسه ممکن است 3 تا 9 ماه طول بکشد بسته به تعداد و نوع ایمپلنتهایی که دریافت میکنید این زمان متغیر است.اینکه آیا به پیوند استخوان نیاز دارید یا خیر و اینکه بدن شما چگونه و با چه سرعتی به پیوند استخوان واکنش نشان می دهد.
البته در تبلیغات ممکن است با واژه ای به اسم ایمپلنت فوری رو به رو بشنوید و به اشتباه فکر کنید که ایمپلنت فوری واقعا فوریه !!!! این در حالیست که ایمپلنت فوری در حدود دو ماه تکمیل می شود و فقط چون روند سریع تری دارد به اسم فوری معروف شده است. البته این را هم می بایست متوجه بود که گزینه ایمپلنت فوری برای همه قابل استفاده نیست و فقط برای کسانی می توان استفاده کرد که همزمان با دندان کشیدن ، ایمپلنت برای آنها در فک جایگذاری می شود.
در لبخند پارسی اهواز ، قبل از قرار ملاقات، عکسبرداری با اشعه ایکس و اسکن سهبعدی دهان و دندان ها انجام می شود و با استفاده از اطلاعات به دست آمده از طریق سیستم های کامپیوتری ، ایمپلنت دیجیتال شما طراحی و آماده سازی می شود.
پس از طراحی ایمپلنت دیجیتال در اهواز مراحل زیر پیگیری می شود :
• ابتدا به شما بیحسی موضعی داده میشود تا راحت باشید و درد نداشته باشید.
• سپس دندانپزشک یک پایه یا پیچ را که معمولاً از تیتانیوم یا زیرکونیا ساخته شده است با استفاده از نقشه دیجیتالی در استخوان فک شما قرار می دهد تا به عنوان ریشه دندان جدید شما عمل کند. بسته به تعداد ایمپلنت هایی که می خواهید ممکن است 1 تا 3 ساعت طول بکشد.
• هنگامی که ایمپلنت جاسازی شد، شبیه یک مهره فلزی کوچک به نظر می رسد که روی سطح لثه نشسته است.
• در بیشتر موارد، بیماران باید دو تا شش ماه منتظر بمانند تا ایمپلنت با استخوان پیوند بخورد، فرآیندی که به عنوان osseointegratio شناخته میشود. مطالعات نشان می دهد که ادغام استخوان با تیتانیوم سریعتر از زیرکونیا انجام می شود.
• پس از اتصال ایمپلنت به استخوان فک، دندانپزشک یک اباتمنت(یک رابط کوچک که تاج دندان را محکم به ریشه نگه می دارد)در بالای ایمپلنت، درست بالای خط لثه قرار می دهد.
• سپس دندانپزشک شما قالب هایی از دهان شما می گیرد که از آن برای ایجاد یک تاج ایمپلنت استفاده می شود.
• دندان یا دندان های جدید طبق طراحی دیجیتال و کامپیوتری صورت گرفته به صورت سفارشی ساخته می شوند تا با رنگ و شکل دندان های طبیعی شما مطابقت داشته باشند.
• هنگامی که ایمپلنت با استخوان ترکیب شد، یک تاج دندان روی ایمپلنت ثابت می شود.
نکته : در مواردی که استخوان فک به اندازه کافی ضخیم نیست یا خیلی نرم است، بیماران معمولاً باید جراحی پیوند استخوان را انجام دهند. استخوان مورد نیاز برای پیوند را می توان از خود بدن تهیه کرد یا آنکه از مواد استخوان مصنوعی استفاده کرد. به طور معمول، این روش سه ماه الی شش ماه قبل از کاشت ایمپلنت انجام می شود.
آیا ایمپلنت دندان دردناک است؟
تزریق بی حسی موضعی معمولاً تنها بخش دردناک کاشت ایمپلنت دندان است. پس از آن، شما باید به راحتی بی حس شوید. البته اگر فک شما عفونت داشته باشد یا در برخی افراد به دلایل ژنتیکی یا در افراد دارای استرس شدید یا افرادی که داروهای خاصی مصرف می کنند ممکن است افراد کمی درد را احساس کنند.
مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان چگونه است؟
اگر کسی نیازی به پیوند استخوان نداشته باشد کاشت ایمپلنت دندان نباید زیاد آزاردهنده باشد. ما در دندانپزشکی لبخند پارسی سعی می کنیم با دقت و با استفاده از ایمپلنت دیجیتال در اهواز بهترین کیفیت و نتیجه را ارائه دهیم.
بعد از ایمپلنت ممکن است مقداری تورم، کبودی و درد داشته باشید که می توان با داروهای مسکن این علائم را کنترل کرد.
شستشو با آب نمک (سالین) می تواند به پاکسازی دهان و تسکین درد و تورم کمک کند.
دندانپزشک شما ممکن است رژیم غذایی نرم یا مایع را پیشنهاد کند. می توانید پس از 1 تا 2 هفته دوباره غذا خوردن را به طور معمول از سر بگیرید. اگر اباتمنت یا تاج موقت بالای لثه دارید، از خوردن غذاهای سفت (مانند چیپس و آجیل) و جویدن آدامس به مدت شش هفته اجتناب کنید.
با رعایت بهداشت دهان ناحیه مورد نظر را در طول فرآیند بهبودی تمیز نگه دارید اما از مسواک برقی استفاده نکنید که می تواند ایمپلنت را خراب کند. همچنین از دهانشویه پراکسید هیدروژن که می تواند بافت لثه را تحریک کند در طی مدت زمان نقاهت استفاده نکنید.
ماندگاری ایمپلنت دندان چقدر است؟
ایمپلنت های شما باید با مراقبت مناسب تا آخر عمر باقی بمانند. اما باید قبول کنیم که این حرف برای ایمپلنت های کانادایی و آمریکایی صادق است. در ایران که با توجه به سطح درآمد مردم معمولا از ایمپلنت های کره ای یا سوییسی درجه دو استفاده می شود. عمر ایمپلنت ها بین پنج تا 20 سال می باشد. اگر شما بهداشت دهان و دندان خود را به خوبی رعایت کنید می توان امیدوار بود که ایمپلنت ها تا 20 سال یا حتی بیشتر نیز عمر کنند.
از عاداتی مانند جویدن یخ و آب نبات سفت و همچنین مصرف تنباکو و مصرف بیش از حد نوشیدنی های رنگ دار مانند قهوه اجتناب کنید تا طول عمر ایمپلنت شما زیاد شود.
ایمپلنت ها بسیار بادوام هستند، اما ممکن است نیاز به نگهداری داشته باشند. پیچ هایی که شل می شوند را می توان سفت کرد و تاج دندان را می توان جلا داد. تاج ایمپلنت در صورت شکستن یا رنگ دار شدن قابلیت تعویض دارند.
اگر تکههایی از ایمپلنت از دهانتان بیرون آمد، آنها را نگه دارید و در اسرع وقت به دندانپزشک خود مراجعه کنید.
آیا جراحی ایمپلنت دندان ایمن است؟
طبق گفته آکادمی ایمپلنت دندانپزشکی آمریکا ، “جراحی ایمپلنت دندان یکی از ایمن ترین و قابل پیش بینی ترین روش ها در دندانپزشکی است.”
طبق گفته FDA ، تمام ایمپلنت های دندانی باید بر اساس استانداردهای بین المللی ارزیابی شوند تا ثابت شود که سطح ایمنی قابل قبولی دارند.
خطرات و عوارض جانبی ایمپلنت دندان چیست؟
در حالی که ایمپلنت دندان در اهواز یکی از موفق ترین روش های جراحی دهان است، مراقب این خطرات و عوارض نادر اما احتمالی باشید:
• عفونت: به ندرت، عفونت در جایی که ایمپلنت گذاشته شده است ایجاد می شود. بسیاری از جراحان به شما نسخه آنتی بیوتیکی می دهند تا بعد از عمل مصرف کنید. بوی بد دهان می تواند نشانه عفونت باشد.
• التهاب اطراف ایمپلنت: همچنین ممکن است التهاب در بافت لثه اطراف ایمپلنت ایجاد شود که در صورت عدم درمان می تواند استخوان و ایمپلنت را خراب کند
• شکست ایمپلنت: این عارضه جانبی میتواند بر افرادی تأثیر بگذارد که کاندید مناسبی برای ایمپلنت نبوده اند مانند افراد دارای بیماری قلبی کنترل نشده، بیماری پریودنتال یا بیماریهای خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید یا دیابت کنترل نشده. بیمارانی که تحت پرتودرمانی سر و گردن قرار میگیرند سیگاریهای شدید و کسانی که داروهای معده و داروهای ضد افسردگی مصرف میکنند نیز در معرض شکست ایمپلنت هستند.
• آسیب به عصب: ممکن است احساس بی حسی، سوزن سوزن شدن یا درد در داخل یا اطراف دهان خود داشته باشید که می تواند موقتی یا دائمی باشد. البته ما در لبخند پارسی با استفاده از ایمپلنت دیجیتال و طراحی ایمپلنت با کامپیوتر ریسک این عارضه را به حدود صفر رسانده ایم.
• مشکلات سینوسی: اگر ایمپلنتهای دندان که در فک بالا قرار میگیرند به محدوده حفره سینوس تجاوز کنند ممکن است دچار سینوزیت ، چرک سینوس ، تغییر صدا ، تب ، لرز و سایر موارد شوید. بسیاری از دندانپزشکان برای جلوگیری از این اتفاق ، جراحی سینوس لیفت(کوچک کردن و بالاتر بردن سینوس) انجام می دهند و برای انجام این جراحی هزینه جداگانه ای از بیمار دریافت می شود. ما در لبخند پارسی با طراحی کامپیوتری ایمپلنت و استفاده از ایمپلنت دیجیتال در بسیاری از موارد (نه همه موارد) ایمپلنت را بدون جراحی سینوس لیفت انجام می دهیم تا در هزینه های بیمار صرفه جویی شود. ضمن آنکه با انجام ایمپلنت دیجیتال ریسک مشکلات سینوسی را به حدود صفر می رسانیم.
نکته : زمانی که به هر دلیلی دندان خود را از دست می دهید استخوانی که ریشه دندان را احاطه کرده بود شروع به تحلیل و کاهش ارتفاع می کند. کاشت ایمپلنت زودهنگام به تحریک و تثبیت استخوان کمک می کند و مانع از تحلیل استخوان می شود.
آیا جایگزینی برای ایمپلنت دندان وجود دارد؟
پروتز های متحرک ، روکش ها و بریج های دندان ، جایگزین هایی رایج برای ایمپلنت هستند. با دندانپزشک خود در مورد این گزینه ها صحبت کنید.
همین امروز تماس بگیرید
اگر مایل به رزرو یک جلسه مشاوره یا علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر هستید لطفاً با شماره 09399404306 تماس گرفته و از ارتباط با ما دریغ نکنید.